FA Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FARO - ZIARUL

+3
Coolyman
Ovidiu1986
Mike01Aex
7 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  Mike01Aex Dum Feb 07, 2016 2:08 am

Ovidiu1986 a scris:Pff ar trebui sa ma castig inca 4 campionate doar ca sa ajung pe locul 4 genera;, cat despre BTA si banditii trebuie sa mai treaca inca 8 ani sa mai poata fii depasiti.

Ca să te incurajez puţin până ajungi pe primul loc Smile ,  echipele de pe podium, care sunt toate desfiinţate nu mai pot puncta în clasamentul general.

P.S. tot pentru încurajare, Inter Sibiu a intrat în grupul select de echipe (erau doar 4: BTA, AC Viola Recas, Poli Timisoara 1921, Banditii) care au câştigat cel puţin 2 titluri cheers
Mike01Aex
Mike01Aex

Mesaje : 1400
Data de inscriere : 17/09/2012
Varsta : 47
Localizare : Alexandria

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  METALL Dum Feb 07, 2016 2:39 am

Felicitari tuturor celor implicati pentru tot continutul acestui ziar.
Chair informatii super-utile.

Eu imi fac mea culpa fiindca chiar nu am avut timpul necesar pentru a-mi aduce contributia...M-am mutat cu serviciul la Bucuresti si timpul care-mi ramane este foarte putin...

_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
METALL
METALL
Admin

Mesaje : 2723
Data de inscriere : 10/09/2012
Varsta : 46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Lun Mai 16, 2016 1:13 pm

Numarul 9 este la tarabe (Inmedio), daca va grabiti il mai prindeti. Iata o mostra
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Lun Mai 16, 2016 1:16 pm

Si continutul in text

INTERVIU – MAI 2016

Deoarece acum scoatem revista doar o data pe sezon, am decis sa fac interviuri de fiecare data cu cate 2 useri.Cei care ne vor raspunde de aceasta data intrebarilor noastre sunt la primul interviu pentru revista noastra si daca tot vorbim de premiere cei doi intervievati unul este in premiera campionul Romaniei iar celalalt selectionerul Romaniei.

Probabil deja v-ati dat seama despre cine vorbim.Primul intervievat este proaspatul campion al Romaniei este Mike01Alex managerul echipei Sport Club Zulmde si campionul concursului nostru de pariuri.

1.Cum cataloghezi din punctul tău de vedere nivelul acestui sezon al ligii 1.Poti sa faci o scurta analiza al acestui sezon?Pe cine cataloghezi surpriza campionatului si dezamagirea campionatulu? Poti sa spui si de ce?

În primul rând îţi mulţumesc frumos Ovidiu pentru acest interviu.
Acum să intrăm în focul răspunsurilor. Consider că acest sezon a fost unul mediu, iar în comparaţie cu sezoanele trecute a fost diferenţă mare între echipele din prima parte a clasamentului şi echipele care au luptat pentru salvarea de la retrogradare, ceea ce a facut ca multe meciuri să se termine cu scoruri mari şi suspansul să fie scăzut pe final de campionat. Din punctul meu de vedere surpriza campionatului sunt chiar eu, cu Sport Club Zulmde reuşind să devin campion în condiţiile în care am avut doar un prim 11 de valoare ridicată, rezervele fiind departe de nivelul titularilor, dar ca să evidenţiez performanţa precizez că am egalat recordul numărului total de puncte reuşite de campionă (recordul este de 46 puncte şi a fost realizat doar de încă 2 echipe: BTA şi Poli Timisoara 1921). Olimpia Bocsig a fost marea dezamăgire, după ce în sezonul precedent a terminat la final pe podium, fiind implicată la un moment dat în lupta pentru titlu.


2.Ai o vechime de cinci ani jumatate in total 17 sezoane in care ai castigat Cupa Romaniei si titlul sezonul acesta.Ai avut momente cand ai vrut sa renunti? Crezi ca performanta a venit la momentu potrivit?De exemplu daca un user nou te intreaba in cate sezoane ar putea face performanta ce i-ai spune?
Nu este rău 17 sezoane, dar ce repede a trecut vremea, parcă ieri pendulam între ligile 3 şi 4 . Titlul din acest sezon, cupa Romaniei acum 3 sezoane, mai adaug o semifinală de cupă, un loc 3 în campionat, chiar si cele 5 prezenţe consecutive în liga 1 sunt performanţe de care sunt mulţumit. Am mizat pe jucatorii tineri din propria academie, crescuti cu atenţie, antrenament adecvat (câteva sezoane au avut 105%, doar este posibil în FA) şi multă răbdare, stragia pe termen lung a avut rezultatele aşteptate. Categoric performanţă rapidă nu se poate face, finanţele sunt puţine, dar cu răbdare şi ambiţie, cu jucători tineri antrenaţi corect, unii vânduţi, iar ceilalţi păstraţi vor veni şi rezultatele, iar vitrina cu trofee a clubului se va îmbogăţi (această vitrină există în FA, dar după părerea mea în momentul actual nu are o formă atractivă).


3.Sezonul 33 a ti-a adus campionatul.Ce sanse iti dadeai la inceputul sezonului? Crezi ca iti vei pastra titlul sezonul viitor?Cum vezi ierarhia sezonul viitor?
Ce frumos sună: campion al României. În sufletul meu speram, dar eram conştient de valoarea lotului campionilor de la Inter Sibiu plus o echipa solidă a vicecampioniilor de la Victoria Tandarei. Am avut marele avantaj că am fost ocolit de accidentări şi suspendări, un lucru important în ritmul celor 3 meciuri pe săptămână (campionat, cupă naţională şi cupă internaţională). Acum când s-a terminat pot divulga un mic secret : după startul bun din campionat am renunţat la cupe, m-am concentrat doar pe liga 1şi am sperat că poate dau lovitura, ceea ce s-a întâmplat în final. Sezonul care a început se anunţă spectaculos, au promovat 3 echipe puternice care sunt obişnuite cu liga 1, deci este foarte greu să-mi păstrez titlul de campion, mizez pe Inter Sibiu, dar nu voi renunţa uşor la trofeu.


4.Ce parere ai despre tema discutiei din numarul acesta al revistei: este benefic ca fiecare meci sa fie jucat ca "joc cheie"?Ce parere ai tu despre jocul cheie?
Depinde de obiectivele stabilite la începutul sezonului şi lotul pe care îl ai la dispoziţie. Când mergi pe 2 fronturi indiferent care ar fi ele este dificil de jucat permamnent "joc cheie". Eu sunt adeptul "jocului cheie" am constat pe ,,propia piele” cum se spune şi consider că rezultatul final este influienţat de importanţa meciului.


5.Ai devenit secund la nationala, ce parere ai despre lotul nationalei si despre viitorii selectionabili?Ce performante prezici ca o sa obtinem in urmatoarele 2 sezoane?
În actuala echipă managerială de la naţionala mare, am cele mai puţine realizări şi cea mai mică experienţă (un mandat de secund şi înlocuitor al antrenorului principal la naţionala Filipinelor  ), în comparaţie cu cei doi ,,coloşi” care nu mai au nevoie de prezentare: SparT şi canavarro. Vom încerca să readucem România în top-ul mondial (acolo unde ne este locul şi unde eram cu toţii obişnuiţi), semifinală sau finală vom vedea la timpul potrivit, deoarece ca la orice competiţie de asemenea importanţă sunt destui factori care influenţează clasamentul final. La prima reprezentativă selecţia este destul de simplă, importanţă mare în rezultatul unui meci o au tactica aleasă şi forma jucătorilor. Momentan nu stăm foarte bine cu aria de selecţie, nu avem ce face din acest punct de vedere, peste încă 4 - 5 sezoane se vor vedea rezultatele muncii depuse de antrenorii la U-19 şi U-22, pe strategia pe termen lung pusă în practică de radu.

6.Daca nu se intampla ceva major in ultima etapa este al doilea sezon cand castigi concursul de pronosticuri.Care este strategia ta?
Ai dreptate este al doilea consecutiv, dar cu acest succes am preluat conducerea cu 5 ,,titluri” la general, unul mai mult decât ,,adversarul” tradiţional Oneşti. Nu cred că este nevoie de strategie, prezenţa constantă, o mică analiză a meciurilor şi un dram de noroc, te face sigur câştigător. Pe lângă distracţia şi emoţiile săptămânale, trebuie să precizăm că la final acest concurs este sponsorizat generos de organizatorul acestuia (radu), care primeşte şi pe această cale mulţumirile noastre.

7.In curand o sa implinesti 6 ani de joc.Ai castigat titlul, cupa, titlul de golgheter deci aproape tot ce se poate pe plan intern.Te-ar interesa sa ataci competitiile europene? Sau avand in vedere ca ai castigat tot te-ai putea decide sa renunti? Cati ani o sa mai joci? Pe cine consideri legenda clubului tau?
Pentru început precizez că nu voi renunţa la joc, sănătoşi să fim şi ne vom întâlni mulţi ani . Să glumim puţin este posibil să mă gândesc la retragere după ce depăşesc cele 7 titluri cucerite de BTA şi cele 5 cupe ale României regăsite în palmaresul celor de la FC Tr. Severin (cum stau acceptabil cu statisticile, am nominalizat cu această ocazie performerii all-time din intrecerea internă). Chiar tu Ovidiu m-ai provocat să încerc un prim event, acum după ce am intrat în galeria selectă a celor care au în palmares cupa şi campionatul (doar 9 manageri au reuşit performanţa). Cupele europene sunt foarte bune, ca şi în fotbalul real, datorită bănuţilor care intră în visteria clubului, dar raportat la performanţe este foarte greu, calificarea din grupele Ligii Campionilor o consider performanţă.
În momentul de faţă nu am o legendă, atacantul de care sunt mândru - Dragoş Bãnică, are doar 30 de ani, face parte din lotul României şi mai are multe sezoane de activitate. După retragere va deveni cu adevărat legenda clubului . Din urmă vine puternic un alt jucător Aurelian Prunaru care la cei 27 de ani este deja în lotul naţional.

8.In final te-as ruga sa faci ceva urari comunitatii romanesti!
Toate gândurile de bine şi numai realizări atât în viaţa reală cât şi în FA. Nu trebuie să uităm că Football Arena este doar un joc virtual, care a reuşit să creeze un grup românesc mic ca număr, dar puternic.




Sezonul 33 nu ne-a adus in premiera doar un nou castigator al campionatului ci si un nou selectioner.Dupa mai multe mandate in care a fost a fost implicat la nationalele de juniori, rezultatele excelente de acolo nu au trecut neobservate de catre comunitatea romaneasca,care l-a propulsat la carma nationalei mari.Este managerul echipei CSMS Iasi unde pregateste o noua generatie de viitori selectionabili si toti il stim cu numele de SparT.
1. Ca si prima intrebare poti sa ne spui cine este Spart in viata reala in cateva cuvinte?

In viata reala SparT este un tip obisnuit, pasionat de sport si constructii:)

2. Aproape 8 ani de joc, cum ai gasit FA? Care e cea mai mare realizare de pana acum?Dar cea mai mare nerealizare?Poti sa ne spui pe cine consideri legenda clubului tau?

In legatura cu descoperirea FA-ului e un mare mister... fiind pasionat de astfel de jocuri un search pe google la "manager de fotbal" am rezolvat si fiind cam cel mai realist am ramas setat:)). Cea mai mare realizare a fost desigur atingerea sferturilor de cupa de sezonul acesta,iar ca nerealizare sa zic asa nu prea am avut obiectiv;)). La CSMS Iasi nu avem si nici nu am avut o vedeta ( legenda ) anume ci este vorba de un grup unit, de omogenitate, acelasi stil vreau sa il impun si la nationala.

3. Ultimele 3 titluri au fost castigate in premiera de useri cu peste sau aproape de 20 sezoane de FA.Cand prezici ca va veni randul tau sa castigi campionatul?

Dupa cum merg treburile eu zic ca peste vreo 4-5 sezoane ma voi lupta cu tine la titlu Smile))

4. Aproape 8 ani de zile in joc (63 de zile in total) ti-ai facut vreun amic in joc?Ai avut vreun model de-a lungul timpului?

8 ani??? Ce repede au trecut :d!!!. FA-ul la noi este o comunitate mica in comparatie cu alta tari dar e foarte stransa ceea ce e placut. Ceea ce imi place e ca majoritatea managerilor se ajuta reciproc, ceea ce imi displace e ca nu prea se cresc tineri din pepiniera proprie desi se extrag niste talente ( jucatori ) foarte buni!

5. Dupa cateva sezoane petrecute ca asistent la nationala U19 ai ajuns selectioner la nationala mare? Ce te-a facut sa candidezi?Consideri ca ai experienta necesara sa readuci o medalie la campionatul mondial viitor? Cum colabrezi cu cei doi asistenti?

Ce m-a facut sa candidez? E simplu... retragerea ta de la carma nationalei Smile)). Principalul meu obiectiv e cel putin semifinalele. De restul te mai astept cu un interviu dupa calificari Smile)). E ok, de luni intram toti 3 in paine, pana acum lucrand la gasirea unei formule castigatoare Very Happy.

6. Ce parere ai despre lotul nationalei si despre viitorii selectionabili?Ce performante prezici ca o sa obtinem in urmatoarele 2 sezoane?

Momentan plang lipsa extremelor ofensive si a mijlocasilor normali dar am observat ca vin tare din urma si sper ca la CM sa ii avem in lot pentru a atinge obiectivele nationalei. Vreau sa scot maxim din jucatorii actuali, sa trecem cu brio grupa de calificare si sa accedem cel putin in semifinale!

7. Ce parere ai despre tema discutiei din numarul acesta al revistei: este benefic ca fiecare meci sa fie jucat ca "joc cheie"?Ce parere ai tu despre jocul cheie?
Aici m`ai prins:)) sincer nu stiu ce sa iti raspund Smile)).

8. In final te-as ruga sa faci ceva urari comunitatii romanesti!
Antrenati jucatorii din pepiniera proprie si investiti in academia de tineret!! Succes tuturor!!



Coltul Tehnic
Dialogul aristotelic, sau sueta, intre doi manageri "experimentati"
Subiect: IMPORTANTA JOCURILOR

rd210275: Discutia care o propun este referitoare la setarea de importanta meciului. Importanta meciului, poate parea simplu. Cat mai mare, echipa joaca mai bine, dar jucatorii obosesc si nu poti sa joci tot timpul. Daca este vorba doar de un meci pe saptamana, liga, ar parea logic sa ai mereu setat "meci cheie". Ceea ce pare un pic nenatural: meci cheie ar trebui sa fie o data, de doua ori pe sezon. Si totusi, este rezonabil sa joci permanent meci cheie in liga daca scopul este liga?
ovidiu: Da importanta jocului un subiect tabu. Totul depinde pe cate fronturi vrei sa te concentrezi in prima parte a sezonului cand esti implicat in 4 competitii: campionat, cupa, cupa europeana si amical. De duminica pana joi joci 4 meciuri. Desigur pentru multi conteaza campionatul si cupa. Daca in primele 2-3 faze intalnesti boti pe urma dai de echipe reale care dau tot ce au mai bun. Jocul cheie iti ia 50% din oboseala, importanta mare aproape 40%, normala 25%.
Acum revenim la cum ar trebui sa setam fiecare poate veni cu argumente si contraargumente. De exemplu in liga 1 90% din jocuri sunt setate ca jocuri cheie. Iar cum echipele gazda au in FA un mic avantaj este greu sa castigi in deplasare daca nu setezi joc cheie. Dar nimeni nu ia in calcul efectele negative ale jocului cheie ca de exemplu scaderea puterii de joc din minutul 46 la jumatate. Ca sa nu mai spun de oboseala acumulata.
rd210275: Este f importanta conditia, dar ai remarcat efectul ei direct? Ai remarcat sa se joace mai slab cand echipa este obosita?
Din pacate nu exista rapoarte detaliate pe durata meciului, ca sa putem observa evolutia jucatorilor pe parcusul meciului. De exemplu, pentru portar se pare ca stamina nu are nicio importanta in evaluarea de joc. Poate fi de inteles, nu te astepti ca portarul sa iti alerge cine stie ce, dar pe de alta parte, cand eram copil jucam in poarta si au fost multe meciuri importante (cat de importante pot fi in curtea scolii) la sfarsitul carora ma simteam vlaguit de toate fortele.
Dar luand de bun ce este prezentat in Help, si acceptand ca intr-un meci echilibrat conditia poate face diferenta. Cum sa o obtii? Evident, jucand un singur meci pe saptamana. Dar daca vrei si Cupa, este posibil sa joci cu aceeasi echipa doua jocuri cheie? Evident, avand medicalul la maxim, jucatorii stamina la maxim. Eu nu cred, chiar daca se recupereaza destul de rapid, tot nu compenseaza cu pierderea in doua meciuri. Tu ai reusit acest lucru?
ovidiu: Daca nu ai medicalul ridicat e dificil sa iti recuperezi jucatorii de la o saptamana la alta. La un nivel de 2-3 daca joci duminica asta joc cheie, duminica vitoare jucatorii nu vor avea conditia la 100%. Am putea zice sa nu jucam cheie si sa setam doar importanta maxima, dar aproximativ tot atata conditie fizica pierzi ca si jocul cheie. De asta e greu sa te concentrezi pe mai multe fronturi, mai ales daca esti in liga intai si ataci eventul. In liga joci 90% din meciuri cheie, iar in cupa in ultimele 2-3 tururi daca ajungi pana in finala iar trebuie sa joci cheie si cu cel mai bun 11. Iar daca din aceste cateva meciuri ai ghinionul sa le joci in deplasare ai 70% sanse sa pierzi acele meciuri daca joci cu adversari care sunt mai buni decat tine sau cel putin egal. Ceea ce am observat sezonul acesta este ca echipa gazda pleaca cu peste 60% sanse sa castige meciul de acasa. Deci daca joci acasa cu o echipa care scoate un rating mai mic decat echipa ta cu cel putin 6 puncte si ai o aparare buna poti sa setezi joc normal, si poate daca joci cu o echipa egala valoric cu a ta poate ai putea seta importanta mare. Dar cum am mai spus mai sus din punct de vedere al oboselii acumulate eu nu vad diferenta mare intre jocul cheie si importanta maxima.

rd210275: Si aici ne legam de un subiect deja discutat: medicalul. Avem nevoie de el si pentru accidentati, dar si pentru recuperare cat mai rapida. Eu am remarcat ca pentru a concura pe mai multe fronturi, atunci cand nu ai 35 de jucatori exceptionali, sunt in principiu doua variante: fie mergi la limita in fiecare meci, netrimitand "prima echipa" niciodata ci mixind cate 5-6 titulari cu rezerve, astfel incat sa castigi si cupa, si in campionat, si daca se poate si in liga internationala; fie focus pe un singur obiectiv si mereu prima echipa acolo, ce o iesi o iesi in celelalte competitii. Personal incerc ambele variante, cat timp imi permit sa nu intru cu prima echipa dar am sanse de castig, risc, mai ales ca setez si schimbari "disperate" (titulari care intra in min 60 daca lucrurile nu merg bine). De la un moment insa, mai ales in Cupa, trebuie insa sa te decizi gen totul sau nimic.
Un punct important, in cupele internationale se incepe cu conditie 100% no matter what. Deci, sa zicem ca ai o echipa de liga: o poti baga meci cheie si in campionat si in cupa internationala, se recupereaza de marti pana duminica. Corect?
Ovidiu: De fapt principalul avantaj al medicalului e sa iti recuperezi cat mai rapid oboseala, deoarece accidentarile nu sunt asa dese. Dupa discutia din numarul trecut am marit medicalul in detrimentul altor facilitati (nu spun care sau cat am la medical-secret profesional Very Happy)si pot sa afirm ca jucand meci cheie duminica deja joia am jucatorii trecuti de 75% recuperare, deci as putea juca si in cupa cu o parte din titulari. Si eu folosesc tactica sa introduc din minutul 46 cei mai buni jucatori, deoarece am observat ca jucatorii care intra in a doua repriza nu pierd din conditia fizica. Deci tu iti faci echipa mai puternica neriscand sa nu poti introduce jucatorii in meciul de campionat. Sincer eu personal as miza numai pe campionat, dar acum am obsesia eventului si de aia trag pe ambele fronturi.
Despre conditia fizica in cupele europene aflu in premiera ce mi-ai spus tu. Deci daca duminica joc "cheie" dupa meci am oboseala jucatorilor in medie 45% sa zicem ca recuperez 5% pe zi deci martea o sa am jucatorii la 55% oboseala. Dar daca jucatorii intra in teren si eu setez cheie in cupa europeana cat voi oboseala la sfarsitul meciului? 55% sau 0%?
rd210275: In cupele internationale se intra intotdeauna cu conditie 100%. Jucatorii pot sa fie si la 10%, vor juca cu 100%. Dupa meci insa pierderea de conditie se acumuleaza: deci da, dupa meci vor fi pe 0. Conditia nu poate fi negativa, deci chiar daca pierzi la un jucator conditie 80% pe meci, chiar daca inainte de meciul international are 30%, dupa meci va avea 0, si nu -50%.
In principiu se poate juca cheie si campionatul si cupa internationala, dar se ajunge la 0 dupa meciul international la un moment dat pentru ca in 5 zile nu reuseste sa recupereze jucatorii pana la 100%. In plus, de obicei prefer Cupa Romaniei, mi se pare mai "vizibila": si in forum si in ziar avem povesti despre cupa, dar nu despre liga campionior de exemplu.
Am sa testez si eu teoria cu "pierderea de conditie la rezerve jucate", dar parca sa spun ca pierd conditie, dar intr-adevar, mult mai putina.



RETROSPECTIVA SEZONULUI 33

Se poate afirma că în acest sezon am avut echipele împărţite în 2 categorii diferite, lucru vizibil încă din prima parte a sezonului, ceea ce a făcut ca destul de multe meciuri să se termine cu scoruri mari, iar suspansul să nu fie la intensitate maximă. Cu toate acestea am avut parte de meciuri spectaculoase, cu goluri multe şi răsturnări de scor (se va vedea la meciulul sezonului).
Sport Club Zulmde este noua campioană, o echipă surprinzătoare având în vedere că Inter Sibiu era marea favorită după câştigarea consecutivă a 2 titluri, dar meritorie dacă ţinem cont că a egalat recordul numărului de puncte reuşite într-o ediţie (46 de puncte), câştigând nu mai puţin de 15 partide din totalul de 18 disputate. Certitudinea câştigării primului titlu din istorie a venit foarte târziu, cu o etapă înainte de final, podiumul fiind completat de Inter Sibiu şi FC Arges Pitesti. Ultimul loc de Liga Campionilor a fost ocupat în extremis de echipa Man Utd în detrimentul Victoriei Tandarei.
La retrogradare lucrurile au fost destul de clare, 3 echipe (real del tg. jiu, peRFect şi AC Milan C devenită între timp FCM Baia Mare) au pierdut contactul cu plutonul chiar înainte de sfârşitul turului, singura incertitudine fiind ultima echipa care părăsea liga 1, implicate Olimpia Bocsig şi Los Magnificos. Tot cu o etapă înainte de final Los Magnificos a reuşit matematic salvarea de la retrogradare.
Urarea noastră din sezonul trecut de ,,întoarcere rapidă în liga 1” pare că a avut efectul scontat, deoarece 3 dintre nou-promovate (Poli Timisoara 1921, FC Dinamo Falticeni şi Real Madrid CF ESP) au revenit după doar un sezon petrecut în liga 2 şi sunt . Le urăm bun-venit lor, precum şi echipei Quantum Galati care este în premieră în Liga 1.Celor 4 echipe care au retrogradat le dorim întoarcere rapidă în liga 1.

Ne grăbim spre statistica propriu-zisă:
în cele 90 de meciuri jucate s-au înscris 324 goluri, media fiind de 3,60 goluri pe meci;
comparaţie cu sezonul trecut: cu 13 goluri mai mult spre bucuria spectarilor;
din cele 324 goluri, 111 goluri (34,26% - un procent foarte mare ) au fost înscrise cu lovitură de cap şi 8 goluri (2,47 %) din lovitură de la 11 m.
primul gol din lovitură de la 11 m a fost înscris în etapa 3: Olimpia Bocsig - Man Utd 3 - 1 (Bogusław Kasperek -min 74). Mergând mai departe cu acelaşi ,, punct cu var” echipa care a transformat cele mai multe penalty-uri (3 la număr) este o echipă care a retrogradat..... AC Milan C (actuala FCM Baia Mare).
gazdele au obţinut 51 de victorii (56,67%), echipele oaspete au plecat victorioase în 32 jocuri (35,56%) şi doar 7 jocuri (7,77%) s-au încheiat la egalitate;
comparaţie cu sezonul trecut: oaspeţii au luat mult mai multe puncte, acel avantaj de 5% dat de arbitrii s-a micşorat .
un lucru pozitiv: nu au fost nici o neprezentare;
cele mai multe goluri (9) s-au marcat în meciurile: Inter Sibiu -real del tg. jiu 8 - 1 (etapa 3) şi Man Utd - Olimpia Bocsig 5 – 4 (etapa 16);
comparaţie cu sezonul trecut: cu 2 goluri mai mult, beneficiari fiind tot spectatorii
încă un lucru pozitiv: nu am avut meci încheiat cu scor alb;
cea mai mare diferenţa de scor (7 goluri) : Inter Sibiu -real del tg. jiu 8 - 1 (etapa 3);
comparaţie cu sezonul trecut: aceeaşi diferenţă, dar cu număr mai mare de goluri 
cel mai rapid gol s-a marcat în .......minutul 1  şi avem 3 marcatori: Stijn Declercq (Inter Sibiu) în meciul Inter Sibiu -real del tg. jiu 8 - 1 (etapa 3); Lyubcho Minev (Victoria Tandarei) în meciul real del tg. Jiu -Victoria Tandarei 0 - 2 (etapa 4) şi Radu Mardare(Man Utd ) în meciurile Man Utd -real del tg. jiu 8 - 1 (etapa 6) şi Man Utd -Los Magnificos 5 - 0 (etapa 7);
comparaţie cu sezonul trecut: acelaşi minut 1, acelasi număr de marcatori, dar în 4 meciuri, performer fiind R. Mardare care a reuşit în 2 meciuri consecutive să marcheze. Remarcăm faptul că ultimul gol s-a marcat în etapa 7, concluzia fiind că echipele au luat meciurile în serios returul campionatului ;

cele mai multe goluri marcate de un jucător într-un meci (3 goluri): Bertalan Madaras (Inter Sibiu)-etapele 3 şi 13; Viktor Simion (FC Arges Pitesti)-etapa 10; Béla Simion (FC Arges Pitesti)-etapa 13; Lyubcho Minev (Victoria Tandarei) -etapa 14 ;
comparaţie cu sezonul trecut: acelaşi număr de goluri,, dar marcatori mai mulţi. De remarcat că avem un jucător Bertalan Madaras (Inter Sibiu) care a reuşit performanţa în 2 jocuri, în plus avem 2 de Simion (Viktor şi Béla) de la FC Arges Pitesti şi încă nu am aflat dacă există vreo legătură de rudenie între ei, continuam cercetările 
în cele 90 de meciuri jucate, s-au contabilizat 1127 ocazii de gol (gazdele 600 / oaspeţii 527), media fiind deci de aproximativ 12,52 ocazii / meci. Remarcăm: meciul cu cele mai multe ocazii de gol (23): Olimpia Bocsig - Sport Club Zulmde 0 - 4 (etapa 12) împărţite aproape egal 12 la 11 şi meciurile cu cele mai puţine ocazii de gol (5): AC Milan C- Man Utd 0 – 1 (etapa 1) şi real del tg. Jiu - FC Arges Pitesti 1 – 1 (etapa 2)
comparaţie cu sezonul trecut: mai multe ocazii cu o medie mai scăzută, datorită faptului că sezonul trecut au fost 2 jocuri nedisputate. Remarcăm că Olimpia Bocsig exact ca în sezonul trecut, joacă acasă meciul cu cele mai multe ocazii de gol. De asemenea după etapa nr. 2 echipele au jucat ceva mai ofensiv, nemaifiind jocuri cu puţine ocazii de gol.
au fost meciurile disputate, dar s-a întrecut limita regulamentului în multe situaţii, astfel arbitrii au acordat 292 cartonaşe galbene(sezonul trecut 304) şi 7 cartonaşe roşii(sezonul trecut 6). Un număr destul de mare de jucători (20) au părăsit terenul de joc din cauza accidentărilor. Remarcăm aici că primul cartonaş roşu a fost acordat în etapa 7, iar 3 cartonaşe roşii din totalul de 7 au fost luate de jucătorii.......campionei Sport Club Zulmde !!!
goluri rapide, meciuri spectaculoase, jucători extraordinari, toate astea în prezenţa unui public numeros. Podiumul spectatorilor se prezintă astfel: 67.917 la meciul FC Arges Pitesti - Sport Club Zulmde (etapa 7), 67.907 la meciul Victoria Tandarei - Los Magnificos (etapa 6) şi 65.708 la meciul Victoria Tandarei-Man Utd (etapa 7).
comparaţie cu sezonul trecut: spectatori mai puţini la toate cele trei jocuri de pe podium. Surpriza este că nici campioana (Sport Club Zulmde), nici vicecampioana (Inter Sibiu) nu au intrat în acest top, iar Victoria Tandarei intră cu 2 meciuri. De asemenea meciul care a dat locul 3 pe podium este identic cu cel din sezonul trecut !!!.

Meciulul sezonului:
Indiferent de poziţiile din clasament echipele au parte de momente şi perioade extraordinare pe parcursul unui sezon. Dacă coincidenţa face ca 2 echipe să joace în meciul direct exact într-o asemenea perioadă, garantat meciul respectiv va rămâne în memoria spectorilor mult timp. Este adevărat că un meci urmărit în timp real nu se compară cu un meci rezumat, dar cu toate aceasta mă risc şi propun 2 meciuri în cadrul acestui subiect:
în etapa nr. 2:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
în etapa nr.12:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

După un sezon încheiat, obligatoriu se acumulează puncte în clasamentul all-time al Ligii, deci upgrade (inclusiv sez. 33):

Locul 1 – BTA = 685 puncte
Locul 2 – Banditii = 545 puncte
Locul 3 – Harciogii Mustaciosi = 438 puncte
Locul 4 – Poli Timisoara 1921 = 405 puncte
.........
Locul 6 – Olimpia Bocsig = 308 puncte
.........
Locul 8 – Inter Sibiu = 285 puncte
.........
Locul 14 – FC Arges Pitesti = 175 puncte
..........
Locul 16 – Sport Club Zulmde = 158 puncte
…….
Locul 20 – FCM Baia Mare (fostă AC Milan C ) = 120 puncte
.........
Locul 29 – Victoria Tandarei = 83 puncte
.........
Locul 32 – Man Utd = 57 puncte
..........
Locul 41 – peRFect = 34 puncte
..........
Locul 42 – Los Magnificos = 29 puncte
..........
Locul 62 – real del tg. Jiu = 10 puncte

Notă: au fost trecute în acest clasament echipele de pe podium, echipa actuală din liga 1 cu cel mai bun punctaj şi toate echipele care au punctat în sezonul încheiat.
S-a ajuns cu nou-promovata în premieră din acest sezon la un total de 67 de echipe participante în Liga 1.

Un upgrade şi la campioane, cu următoarele precizări:
- podiumul a rămas neschimbat de la prima care a fost şi ultima actualizare (nr. 1 al revistei FA);
- o urcare spectaculoasă în acest top o are Inter Sibiu;
- am ajuns la 16 campioane care au cucerit în total 28 de titluri

1. BTA - 7 titluri (sezoanele 8, 10, 11, 12, 13, 15, 22)
2. AC Viola Recas – 3 titluri (sezoanele 21, 23, 24)
3. Poli Timisoara 1921– 3 titluri (sezoanele 26, 27, 29)
4. Banditii – 2 titluri (sezoanele 9, 20)
5. Inter Sibiu – 2 titluri (sezoanele 31, 32)
6. C.S Arges Pitesti -1 titlu (sezonul 6)
7. Dinamo Antony -1 titlu (sezonul 7)
8. Harciogii Mustaciosi -1 titlu (sezonul 14)
9. FC Tr. Severin -1 titlu (sezonul 16)
10. PETROLUL PLOIESTI -1 titlu (sezonul 17)
11. Steaua lu Manole -1 titlu (sezonul 18)
12. SS Lazio Sibiu -1 titlu (sezonul 19)
13. Venus Bucuresti -1 titlu (sezonul 25)
14. FCM Baia Mare (fostă AC Milan C ) -1 titlu (sezonul 28)
15. Looser Fc -1 titlu (sezonul 30)
16. Sport Club Zulmde - 1 titlu (sezonul 33)

Alexandria, 04.05.2016
By Mike

Analiza echipe nationale Romania – sezonul 33

Echipa Nationala

Dupa o serie de sezoane in care echipa Romaniei se batea in fazele superioare a Cupei Mondiale, ba chiar castiga finala mare, sezonul 33 a adus o dezamagire si anume, necalificarea in faza optimilor de finala. Era prima oara cand se intampla asta de la sezonul 19 in care nu ne-am calificat la Cupa Mondiala.

23.01. 21:00 Islanda - Portugalia 3 - 4
23.01. 21:00 Romania - Brazilia 1 - 1
16.01. 21:00 Islanda - Romania 2 - 1
16.01. 21:00 Portugalia - Brazilia 1 - 1
09.01. 21:00 Brazilia - Islanda 2 - 1
09.01. 21:00 Portugalia - Romania 0 - 1
Iata cum s-au desfasurat meciurile din grupa mondiala:
- Primul meci a fost cel in compania uneia din cele doua contracandidate – Portugalia. A fost un meci controlat de adversari, insa, sansa a fost de partea noastra si am castigat la limita.
- A doua partida a fost impotriva celei mai slab cotate echipa din grupa – Islanda. Plecam ca favoriti certi, insa partida a fost una echilibrata, iar sansa a fost de aceasta data de partea adversarilor care castiga cu un gol inscris pe final.
- Urma ultima si partida decisiva in compania celeilalte echipe puternice din grupa – Brazilia. De data aceasta era un meci in care soarta noastra depindea si de rezultatul din celalalta partida. Noi avem o partida ecilibrata care se incheie la egalitate, iar portughezii au un meci deosebit de disputat contra islandezilor, insa reusesc sa se impuna pe final cu 4:3. Astfel, noi plecam acasa, terminand grupa la egalitate de puncte si de golaveraj cu Portugalia, insa ei mergeau mai departe datorita celui de-al treilea criteriu de departajare: numarul de goluri inscrise (5 fata de 3 ale noastre), iar nu rezultatul partidei...
...directe care ne-ar fi propulsat pe noi in faza optimilor.
A fost o participare dezamagitoare la cupa Mondiala, insa, in viata echipelor se mai intampla si pasi gresiti.
Au urmat apoi alegerile pentru echipa mare, alegeri la care antrenorul din ultimele sezoane, Ovidiu, nu a mai participat, iar castigatorul cert a fost SparT, cel care ocupase pozitia de secund la nationala mezina – U19.
Sezonul acesta urmeaza meciurile pentru calificarea la urmatoarea Cupa Mondiala, asa ca ii uram proaspatului selectioner mult succes.

Romania U-22
Sezonul 33 a derulat pleiada meciurilor de califiare la Cupa Mondiala pentru nationalele mici.
Selectionata U-22 a inceput cum nu se putea mai rau si anume, printr-o neprezentare rusinoasa in fata selectionatei Lihtensteinului. Deci meci pierdut la masa verde cu 0-3. Selectionerul a explicat presei ca doar 5 minute i-au lipsit pentru a definitiva echipa, insa toate tunurile au fost indreptate asupra sa si pe buna dreptate. Presiunea era maxima, iar greseala impardonabila nu putea fi indreptata decat printr-o serie de victorii categorice. Astfel Romania reuseste o serie de 10 victorii intre care se intercaleaza un singur rezultat de egalitate in deplasarea din Franta – cel mai puternic adversar din grupa si o singura infrangere la limita in ultimul meci care nu mai avea impact asupra pozitiei noastre in clasament. Romania si-a permis luxul ca inainte cu doua etape de finalizarea partidelor din grupele de calificare sa primeneasca lotul si sa ofere meciuri oficiale in picioare jucatorilor cu care ne prezentam acest sezon la Cupa Mondiala.
Obiectiv indeplinit cu brio si sperante pentru o clasare cat mai buna la Cupa Mondiala.
Romania U-22 este echipa romaneasca cel mai bine clasata la nivel mondial – locul al 6-lea – in urma fortelor consecrate: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria.

Romania U-19
Selectionata mezina a Romaniei s-a prezentat mai mult decat exemplar in grupa de calificare avand o linie de 9 victorii, un egal si doua infrangeri. De evidentiat este victoria impotriva Slovaciei ca si plus, iar ca minus este infrangerea surprinzatoare in deplasarea din Israel.
Ca si in cazul selectioantei U-22 si aici, antrenorii au schimbat lotul pentru ultimele partide din grupa, oferind experienta jucatorilor care ne vor reprezenta culorile la Cupa Mondiala.
Obiectiv indeplinit fara probleme, insa staff-ul acestei reprezentative a pierdut un pion important – SparT – care, dupa cum am relatat la inceputul articolului, a devenit selectioner principal la Nationala Mare. Ne bazam in continuare pe aportul lui Radu care si-a “antamat” un nou second - millanello003 – un coleg cu experienta vasta in FA.

Ca o remarca pentru grupele de calificare la Cupa Mondiala a selectionatelor de juniori:
- Moldova U-19 castiga en-fanfare, fara infrangere si cu doar 3 egaluri, grupa din care au mai facut parte echipe cu state vechi precum Grecia sau Belgia.
- Moldova U-22 se califica de pe pozitia a doua intr-o grupa din care nu merge mai departe Bosnia Hertegovina si in gata mult mai puternicei Belgii.

Le uram succes tuturor celor trei selectionate in sezonul 34 care ne ofera Cupa Mondiala pentru selectioantele de juniori respectiv meciurile de calificare pentru selectionata condusa de SaprT.

In acelasi timp eu – Mihai (METALL) – tin sa va transmit salutari tuturor din FA, voua celor care tineti acest manager in “viata” si la un nivel de preformanta decent pentru echipele romanesti.
Totodata tin sa imi justific prezenta mai estompata pe forum prin faptul ca m-am mutat cu serviciul la capitala, fac naveta zilnic de la Pitesti si retur, iar timpul liber este foarte limitat.

Bafta maxima atat in joc, dar mai ales in viata reala!
METALL


Jurnalul Cupei
Sezon 33

Dragilor, s-a terminat si Cupa acest sezon, prin urmare, vreti nu vreti, trebuie sa o trecem in revista.
Revista lui Radu, bineinteles (stiu ca el o sa spuna ca e a comunitatii, dar sa nu-l credeti).
Ca sa nu ziceti ca nu v-am spus de la inceput si sa nu avem alte vorbe la proces, finalul e previzibil si plictisitor ca un film B-rated. Ah, daca subsemnatul reusea ceva, bineinteles ca ar fi fost un blockbuster, dar stiu din sursa sigura ca-s acri strugurii, mi-a spus o roscata.
Bun, daca nu v-am pierdut deja pe drum si inca mai cititi (chiar, nu aveti altceva mai bun de facut, gen sa o chemati pe mama soacra in vizita la voi?), as zice sa incepem.
Prima surpriza pe care ochiul meu ager a observat-o e eliminarea echipelor AC Milan C, STEAUA DEVEI, FC Grosse Bereg Burg, taurii negrii, POLI1921 in runda 1/128. Sa nu ma puneti sa spun osutadouazecisiopt-imi ca nu spui. Fara istoric pentru cele mai multe dintre ele, nu a fost setata echipa. Presupun ca marea majoritate a userilor care nu au setat echipa au sarbatorit anul nou pe stil vechi (etapa a fost pe 14 ianuarie) si au exagerat cu licorile datatoare de beatitudine. Chiar ma bucura sa vad ca Axiss are mare trecere printre lipoveni. Aaaaa... nu-i adevarat, mi se sopteste in casca. Ok, atunci imi recunosc ignoranta, nu stiu ce s-a intamplat.
Una din cele mai mari surprize a rundei 1/64 a fost eliminarea Olimpiei Bocsig de catre o echipa de lupi din liga a IV-a. Se inmultesc lupii in Romania ceva de speriat, cred ca pun astia ceva in apa. Meci dominat la toate capitolele de olimpieni, insa norocul a fost de partea cealalta. Cum spunea un mare clasic in viata, sa fie bine ca sa nu fie rau. Am o crunta banuiala ca nu a fost bine pentru olimpieni. Pompierii Boldesti, una din performerele Cupei din sezonul 32, uita sa duca jucatorii la Constanta, asa ca spre surprinderea tuturor, pierde la masa verde. Cam circa aproximativ la fel se intampla si cu peRFect, care nu introduce o garnitura completa in teren si pierde cu scorul etapei, 8-0.
In runda 1/32 nimic de raportat, favoritele se califica.
In saisprezecimi (ha, pe asta o spun, ca o stiu), daca imi permiteti, e de notat performanta noului selectioner al Romaniei, sparT, care trece fara drept de apel de detinatorul Cupei, adica subsemnatul (nu ma scuz, dar am fost operat cand eram mic si nici nu ma simteam prea bine in ziua meciului).
Pentru urmatoarele etape, o sa fac si eu ca politicienii romani, copy-paste. Radu si Ovidiu, credeati ca nu am vazut ca ati comentat Cupa pe forum? Norocul vostru ca n-am copii care sa vada cum imi luati painea de la gura. Ergo, am vazut, si acum va dau in vileag:
„rd210275
Optimile arata extraordinar, doar meciuri unul si unul
Inter Sibiu (I. 1) New Muresul Deva (III. 1)
CSMS Iasi (III. 1) FC Arges Pitesti (I. 1)
Unicef Ineu (III. 13) Los Magnificos (I. 1)
Sport Club Zulmde (I. 1) S.t.e.a.u.a.B (III. 15)
FC Dinamo Falticeni (II. 4) FC RECOLTA V (II. 1)
Vointa Macea (II. 2) Poli Timisoara 1921 (II. 1)
DANFC (II. 3) Victoria Tandarei (I. 1)
Lupii Negri Galsa (II. 3) Club Athletic Oradea (II. 2)
De mult nu am mai avut dueluri asa de tari atat de devreme. Cred ca marele derby e DAN - Tandarei, dar nici de CSMS - Arges nu mi-e rusine.
Daca mi se permite, o mica distractie, o impartire aproape uniforma: Ardeal 4 echipe, Banat 4, Valahia 4, Moldova 3. Recolta nu si-a declarat apartenenta.”
Iar rezultatul, comentat de acelasi Radu:
„... derbiul DAN - Tandarei a fost epic, cu multe goluri, cu lovituri de departajare, cu suspans si palpitatii.
Urmeaza 4 meciuri numai unul si unul
Inter Sibiu (I. 1) CSMS Iasi (III. 1)
DANFC (II. 3) Los Magnificos (I. 1)
Lupii Negri Galsa (II. 3) Sport Club Zulmde (I. 1)
FC Dinamo Falticeni (II. 4) Poli Timisoara 1921 (II. 1)
Nu stiu sa zic vreun favorit, nu stiu sa aleg un meci "cel mai echilibrat". Sezonul asta de cupa a fost chiar exceptional.”
Pai da, exceptional pentru unii, nu si pentru altii (in continuare strugurii aia sunt acri).
Dupa care vine si colegul Ovidiu sa toarne gaz:
„Ovidiu1986:
Dinamo Falticeni vs Poli Timisoara 1921 poate cel mai frumos si echilibrat sfert de finala din istoria comunitatii romanesti de FA.Falticeni s-a calificat mai departe beneficiind si de avantajul terenului propriu si devine din punctul meu de vedere favorita numarul 1 la castigarea competitiei.
DANFC vs Los Magnificos ma asteptam la un scor mai echilibrat decat cel din teren.FC-ul desi a jucat acasa si a realizat un rating mai bun nu a reusit sa treaca de magnificii care au jucat totul sau nimic.
Lupii Negrii Galsa trec la penaltiuri de rezervele locului 2 din liga 1 si se pregatesc de o semifinala impotriva actualului lider al ligii 1.Managerul echipei Zulmde a declarat ca prioritar pentru ei este campionatul si sunt sanse extrem de mari sa isi atarne coroana cu lauri la finalul campionatului dupa ce saptamana trecuta a maturat pe jos cu campioana en titre.
Iar in ultimul meci Inter Sibiu vs CSM Iasi finalista de anul trecut a reusit cu greu sa sparga "pietricica" Iasi desi a folosit aproape toata echipa titulara pe parcursul meciului.Felicitari Iasiului pentru parcursul extraordinar din aceasta editie in care a elimnat 2 dintre echipele cele mai puternice din tara : FC Arges si pe detinatoarea cupei Man.Utd.
Sa speram ca semifinalele vor fi la fel de echilibrate si de frumoase ca sferturile.
Capul de afis al semifinalelor este Los Magnificos vs Dinamo Falticeni o batalie intre 2 echipe al caror prim 11 este relativ egal cu un mic avantaj al Falticeniului care are un rating de 63.7 versus un rating de 55.8 al magnificilor.Dar jucand acasa la magnifici acest avantaj al ratingului se va reduce meciul jucandu-se de la egal la egal.
Cealalta semifinala va fii la fel de frumoasa intre o echipa care trebuie sa se imparta intre campionat si cupa si o echipa al carui focus principal este cupa.Desi la prima vedere Inter pare avantajata din mai multe puncte de vedere : lot,rating, meci acasa lupii nu vor veni sa se predea si vor lupta pana la moarte sa ajunga in finala cupei.”
Na de mai comenteaza ceva, mai bine ma duc la o bere, ca e pe maini bune Jurnalul Cupei.
Sa mai mentionez rezultatele din semifinale? Ok, hai ca le zic:
Inter Sibiu (I.1)-Lupii Negri Galsa (II.3) 3-0
Los Magnificos (I.1)-FC Dinamo Falticeni (II.4) 2-0
Prima semifinala a Lupilor (ce spuneam, e ceva in apa), dar se pare ca nici macar aportul titularilor, maseurilor si magazionerilor nu a fost de ajuns sa treaca de campioni. In cealalta semifinala, Falticeniul pierde desi scoate rating mai bun la toate capitolele.
FINALA
Los Magnificos (I.1)-Inter Sibiu (I.1) se termina 0-0. Am uitat ceva? Ok, atentie, urmeaza limbaj de lemn: la loteria penaltiurilor Inter se impune.
Si declaratia invingatorului: „In primul rand felicitari lui Magnificos pentru meciul extraordinar pe care l-a facut si a fost la un milimetru de a castiga cupa.Desi am jucat 45 de minute in 10 oameni am reusit sa castiga a 2-a cupa din palmares si pe langa asta ma indrept spre singurul lucru pe care il vreau in acest sezon: EVENTUL.”

Lucian, mai cunoscut international ca Litalgion.
21 martie 2016 a.d.




_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  Mike01Aex Joi Mai 19, 2016 12:13 pm

Felicitari tuturor pentru acest nou numar!
Încetişor, încet, dar sigur ne apropiem de centenar Smile
O observatie cu argumentul de rigoare: îl anunţ pe colegul de redacţie Ovidiu, că în nr. 5 al revistei l-a avut ca invitat tot pe subsemnatul, deci nu am fost în premieră la interviu Wink
Şi o întrebare pentru radu: în forma apărută pe piaţă (pdf) şi luată pe sub mână de la chiosc (se vinde ca pâinea caldă) sunt lipsă diacriticele, este un caz izolat sau o greşeală din tipografie?
Mike01Aex
Mike01Aex

Mesaje : 1400
Data de inscriere : 17/09/2012
Varsta : 47
Localizare : Alexandria

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  METALL Sam Mai 21, 2016 12:00 am

Felicitari tuturor care contribuie la aceasta revista!!!
Foarte interesanta!

_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
METALL
METALL
Admin

Mesaje : 2723
Data de inscriere : 10/09/2012
Varsta : 46
Localizare : Pitesti

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Sam Mai 21, 2016 12:31 am

Mike01Aex a scris: sunt lipsă diacriticele, este un caz izolat sau o greşeală din tipografie?
depinde de cine intreaba

_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  Mike01Aex Joi Sept 22, 2016 11:21 pm

S-a închis tipografia Question Aşteptăm ultimul număr Shocked
Mike01Aex
Mike01Aex

Mesaje : 1400
Data de inscriere : 17/09/2012
Varsta : 47
Localizare : Alexandria

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Dum Sept 25, 2016 12:22 pm

Sunt singurul de vina. Sunt intr-o groapa de potential dar sper sa imi revin in cateva saptamani

_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  Ovidiu1986 Mar Oct 04, 2016 9:59 am

Macar da-ne articolele asa cum sunt ca nu ma intereseaza asezarea in pagina Very Happy
Ovidiu1986
Ovidiu1986

Mesaje : 973
Data de inscriere : 10/09/2012
Varsta : 37
Localizare : Sibiu

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Mier Oct 05, 2016 12:54 pm

Preview
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Mier Oct 05, 2016 12:56 pm

Si continutul
Editorial
Campioni la 19 ani
Sambata 24 iulie Franta ingenuncheaza Italia cu 4-0
Sambata 11 iunie Romania se impune greu cu Ucraina 2-1
Franta: Bernardoni, Onguene, Diop, Augustin, Tousart(C), Mapappe, Blas / Gelin (81), Michelin, Harit / Fuchs (91), Maouassa, Poha / Thuram (86). Goluri: Augustin (9), Blas (19), Tousart (82), Diop (92)
Romania: Tudorache, Orasanu, Taralunga, Fajth / Todoran(60), Munteanu / Mardare (50), Covaci, Tassati, Tanase / Iercosan (70), Cornea, Voica, Muresan. Goluri: Voica (7, 65)
Doua campioane formate din copii. Una incoronata pe Rhein-Neckar-Arena din Sinsheim, Germania. Cealalta pe FA Arena.
Eroul francez, Ludovic Blas, este mijlocas la Guingamp.
Eroul roman, Horia Fajth, este fundas si joaca la Inter Sibiu.
Nicio legatura intre aceste evenimente, intre aceste personaje. Poate doar ca fiecare eveniment a fost urmarit de o mana de oameni care au tremurat pentru rezultat.
rd210275



Interviul Lunii
Realizat de Ovidiu
Fara alte cuvinte, interviul din acest numar este cu ... managerul Lupilor, Radu.

1. Acesta este cel de-al treilea interviu la care participi. Primul a fost in decembrie 2013 (si poate fii citit aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ce s-a mai schimbat in viata ta de atunci?

Pai simplu, in acel interviu enumeram niste activitati sordide de viata normala: adaugati 3 ani la fiecare numar de acolo. Acum fiica mea are 8 ani, si nu 5; vechime in munca cu 3 ani mai mult. Doar la programul la birou am ramas la aceasi valoare: 10 ore la birou.
Si ma simt tot mai rutinat. Presupun ca am vazut multe la viata mea... sa zic asa. Mai pot fi creativ? Nu stiu, mai degraba nu.

2. In al doilea tau interviu din octombrie 2014 (poate fi citit aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ai spui ca iti propui 3 mandate. Sincer nu stiu al catelea este acesta, dar o sa mai candidezi sau o sa avansezi spre o nationala mai mare?

M-ai prins: e al patrulea. In apararea mea, inainte de acesta am anuntat serios ca sunt dispus sa ma retrag, dar nimeni nu s-a aratat la orizont. Jur ca nu am chemat rachetii, pur si simplu era inceput de vara si nu au fost candidati.
Cand am spus 3 mandate a fost de fapt o evaluare: am nevoie de 5-6 sezoane sa produc rutina monitorizarii juniorilor, sa obisnuiesc managerii romani sa aiba grija de proprii jucatori, sa investeasca in ei (partea asta a treia nu mi-a iesit complet) si sa se uite si pe la nationalele mici. In aceasta intreprindere am fost ajutat de multi manageri, as putea enumera vreo 2 duzini (se stiu ei, toti cei care mi-au raspuns la mesajele de monitorizare si au reactionat la cererile mele). Foarte putini, sub 10, m-au dezamagit. Sa fie la ei.
Acum monitorizarea a devenit mult mai relaxata, pentru ca am ajuns de la un procentaj de 20% de juniori care sufereau lipsa de antrenament la un procentaj sub 5% (pe sezon, 2-3 juniori se pierd). Sunt un pic arogant: cred ca am o contributie la educarea managerilor romani sa aiba mai multa gria de juniori.
Acum, aceasta este munca la care ma pricep cel mai bine. Nu sa castig meciuri sau sa ii asez in teren: sa construiesc loturi. Sa asigur posturile. Spart a facut toata munca cu meciurile cu rezultate bune spre f bune, pana m-a parasit pentru nationala mare (Spart, tine-o tot asa, esti mare). Am avut norocul sa dau peste AC apoi: el e cel care a pus echipa pe teren. Le-a tinut speechul la baieti, a stat cu ei la masa, le-a spus de o mie de ori pe zi tactica, la cine sa intre brutal si de cine sa se fereasca. Dar eu fac lotul. Evident ca as putea sa il fac si ca asistent...
Dar la nationalele mai mari... nu mai e nevoie de monitorizare, nu e nevoie de antrenament. Acolo e nevoie de mana buna, o caruta de noroc si idei puternice tactice. Cum ziceam, nu la mine sunt acestea. Eu o sa raman la nivelul de responsabil cu pustii, managerul U-19 sau doar asistent. Ce m-ar supara cu adevarat e sa fiu indepartat complet de la U-19, dar presupun ca as supravietui.

3. Dupa o munca asidua ultimul mandat a adus in premiera titlul mondial U19 in Romania. Poti sa ne scrii cateva opinii despre campionatul mondial?

In grupa a fost calm. Egalul cu Polonia a fost de orgoliu. Dar a contat enorm pentru moral. Apoi, pana in finala si inclusiv finala, a fost un traseu demn de o nationala antrenata de ...Piturca: am evitat toti granzii. Singurul oponent greu a fost Iranul in semifinala, meci in care mijlocasii proaspat achizitionati in trupa Lupilor au facut meciul vietii (Covaci si Tassati). Iar finala... duminica ma intorceam din Fagaras, nu avusesem semnal pe acolo, si pe Valea Oltului am vazut ce se intamplase. Am inceput sa cant singur "Campionii, campionii" - inca 2 - 3 zile apoi inca ma gandeam ce am realizat. Indiferent de traseul pana in finala, indiferent de valoarea Ucrainei la U-19, rezultatul va ramane. E cam ca Steaua '86: cine mai stie ca pana in semifinala cu Anderlecht Steaua a jucat cu echipe mici, pe cand Barcelona elimina Porto, Juventus si IFK. Steaua '86 ramane varful fotbalului romanesc.
Exagerez cu comparatia?

4. Un nou mandat un nou sezon de calificari? Cum ti se pare grupa?

Ne intalnim cu Ucraina: a cincea oara in 2 luni. Isreal, Estonia si Slovenia pot ridica unele probleme. Dar in mod normal suntem principalii favoriti. Singurul risc vine din faptul ca lotul este compus din 11 de baza, majoritatea de 19 ani, si rezervele care sunt mai mici cu un an - doi. Asta pentru a-i monitoriza si creste experienta. Accentul se pune pe turneul final, dar trebuie sa ne calificam acolo. Inceputul nu este unul placut: 2 egaluri si o infrangere, 9 puncte in 7 meciuri. Si da, sunt ingrijorat. Inca mai cred ca pana la urma valoarea lotului isi va spune cuvantul, dar deja sunt mult prea multe ocazii ratate. Avem a patra valoare de joc dintre toate natiunile.

5. Ce parere ai despre juniorii din lot si cei din aria de selectie? Suntem inca competitivi avand in vedere ca numarul userilor din comunitatea romaneasca scade constant?

Neasteptat de bun nivelul juniorilor. Daca echipa care a castigat turneul sezonul trecut nu stralucea in niciun compartiment, au aparut adevarate staruri pe firmament: avem doi jucatori in primii 50 global, iar pe departamente: 1 portar, 1 fundas, niciun winger, 2 mijlocasi si 3 atacanti. Deja avem trupa. De aceea sunt disperat sa obtin calificarea la turneul final, sunt absolut intristat de debutul slab. Nu pot decat sa ma incrancenez pe ideea pe care acum incerc sa o aplic: 10 - 12 jucatori de 19 ani in lot care sa duca greul calificarii si restul de 17 - 18 ani sa ii pot tine sub observatie.

6. Doi dintre colaboratorii tai Metall si Spart au ajuns selectionerii U22 si al nationalei mari.Crezi ca au sanse sa aduca si ei aurul mondial?

Spart este creatia mea, sunt mandru de faptul ca: l-am ales asistent, i-am dat mana libera si am avut rezultate f bune. Metall: in niciun caz nu pot sa spun ca datoreaza cariera faptului ca am colaborat la un moment dat. Metall a fost intr-un fel mentorul meu, oricum era in FA dinaintea mea si noi doi am fost cei care am creat forumul. Chair si in momentul acesta cred ca doar noi doi suntem administratori. Deci sensul intrebarii tale trebuie un pic schimbat: eu am fost onorat sa il am pe Metall langa mine, a fost dupa ce am candidat amandoi pe acelasi post. Titlul mondial... chiar daca de multe ori am fost acolo sus, inclusiv campioni (de 3 ori in total? cred) este evident pentru oricine ca orice calificare din grupele de la turneul final este deja o performanta.

7. Devine Comunitatea romaneasca un cerc inchis? Daca ne uitam la cei mai activi 25 de useri observam ca toti au o vechime in joc mai mare de 5 ani? Din cei 359 de useri, cat crezi ca e numarul real de useri care se logheaza macar o data pe saptamana?

Intre 80 si 100. Nu suntem putini, dar este clar ca "farmecul" FA din asta vine: suntem la o sueta in cerc inchis. Vezi la un bid pe transfer un nume cunoscut, deja stii cu cine vorbesti, ai incredere ca nu ne vom supralicita si esti linistit ca lucrurile sunt sub control. Cred ca da, ai dreptate: de asta ne cresc asa de bine juniorii - ne cunoastem.

8. In trecut aveai o initiativa prin care scriai emailuri de bun venit si cativa pasi de urmat userilor noi. Mai faci acest lucru? Poti sa ne dai un exemplu de user nou de care o sa auzim in viitori (si prin user nou ma refer la cineva care are vechime in joc mai mica de 2 ani).

In trecut? Evident ca nu e de domeniul trecutului: da, continui. Gasesc cam 3-4 manageri care se logheaza periodic la fiecare 3 luni. Sper ca imi citesc mesajele de intampinare.
Am si un exemplu: ia vedeti echipa AS SPERANTA TRIAJ.

9. Lupii Negri Galsa ai facut de curand 6 ani in joc. La ultimul interviu ti-ai propus sa ajungi macar in semifanala de cupa Romaniei si ai realizat acest lucru. Pe cand promovarea in liga 1 si titlul. Spuneai la primul interviu ca vrei sa il cresti pe Ene dar intre timp l-ai vandut? L-ai vandut doar pentru bani sau doar pentru ca ti-ai ralizat obiectivul cu el si a ajuns in nationala Romaniei?

Cate intrebari sub un singur numar 9. Dupa cum am spus, nu le am cu tactica, si probabil nici cu alegerea jucatorilor de cumparat. Adevarul este ca am cumparat niste juniori romani doar pentru ca vroiam sa ii cresc eu. Am dat cam mult, dar probabil ca mi-am luat in serios rolul de a avea grija de cei mici. Si astfel nu pot spune ca ma dau finantele afara. Acum, in ceva clasamente (valoarea echipei, salarii, performanta) sunt pe un constant loc 11 in Romania. Deci ar trebui sa atac promovarea. Dar in mod cert cu actuala echipa, chiar daca as intra in Liga I, nu as face fata. Iar aceasta echipa sa mai creasca, poate, dar nu f mult.
Ene a fost un pariu reusit, un junior nu stralucit dar pe care l-am dus pana in nationala mare. Cand nu a mai rentat sa il antrenez (scazuse in potential sub 30%) m-am decis sa il vand. Pentru bani. Si cu banii pe el de fapt am putut mai tarziu sa iau mijlocasii de U-19 cu care am castigat turneul final. Dar pe de alta parte fara Ene am retrogradat in III...

10. Din pacate cealalta echipa din Galsa s-a desfiintat....Stii care sunt motivele? Tu cat timp o sa mai continui in acest manager?

Alexandru era user activ, am vorbit de cateva ori cu el, dar nu prea mult. Totusi, doua echipe legate de un sat ca Galsa... In general incerc sa comunic cu alti manageri, ma gandeam la un moment dat sa organizez intalniri la o bere. Am mai iesit cu onesti de vreo doua ori. Dar sa pun o fata la oameni (nu am facebook) - nu prea as putea. Pe de alta parte, cine ghiceste ce au in comun echipele: Lupii Negri Galsa, Olimpia Bocsig, Vointa Macea, FC UTA Arad, FC.Fortuna.Arad?
11. Din postura de selectioner ma gandesti ca urmaresti Liga 1. Poti sa faci o avancronica a sezonului care sta sa inceapa?

Ca selectioner de U-19 nu prea urmaresc Liga I. Monitorizez cam 70-80 de juniori de la diferite echipe, contactez managerii, ma uit cam la toata lumea.
Dar ca organizator de concurs de pariuri urmaresc Liga I. Vad cateva echipe care sunt cam tot timpul acolo (Inter, Arges, Zulmde, PC, Poli, Falticeni) dar care sunt cu totul altele decat acum 6-7 sezoane (BTA, Banditii, Harciogii, Petrolul, Timisoara, Deva). Vad aceleasi echipe puternice, diferenta facandu-se mai mult la detalii sau la implicare. Sunt impresionat cu adevarat de forta de joc si intotdeauna ma intreb: de unde naiba scot jucatorii astia cu asemenea ratinguri de joc. Ca si cum as fi conducator de club din Liga II Romania care mai urmareste meciuri din campionatul spaniol sau englez.

12. DupaLa final un gand pentru comunitatea romaneasca?

Conteaza mai putin cine castiga ce, dar senzatia de apartenta la un grup: greu o gasesti. Imi place cum a iesit emulatia in jurul echipelor nationale, imi place ca vad aceiasi manageri in competitie. Nu imi place ca nu mai am timpul necesar (focuri in viata profesionala) dar impreuna facem ceva.

_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Mier Oct 05, 2016 12:58 pm


Coltul Tehnic
Dialogul aristotelic, sau sueta, intre doi manageri "experimentati"
Subiect: ASPECTE MAI PUTIN CUNOSCUTE

rd210275: Talia jucatorilor
Inaltimea jucatorilorinfluenteaza unele abilitati ale jucatorului. De exemplu, un jucator de 200cm isi foloseste abilitatea de lovitura de cap mai bine decat unul de 170cm. Pe de alta parte, atacantii inalti nu pot pasa la fel de bine, fundasii inalti nu pot deposeda la fel de usor. Jucatorii scunzi joaca mai bine Pressing si Contra-atac si in plus ei se apara mai bine in aceste tactici.
Comentariu: deci, atacantii inalti trebuie sa aiba mai degraba capul la ei, decat pasele. Si fundasii inalti mai degraba sa sara bine decat sa se apere. Si viceversa: atacantii scunzi (atentie, deja la 1,80m este scund) paseaza mai bine deci sunt mai buni la contra-atac, iar fundasii scunzi se descurca mai bine la deposedare. Astfel, daca urmariti sa jucati contra-atac (nu va intereseaza mijlocul), cautati jucatori scunzi. Am remarcat ca jocul la cap este foarte apreciat in FA: pase lungi este o optiune de notat. Dar aceasta tactica reduce posesia, care ar duce spre contra-atac, care insa este oposul. Asa ca... descurcati-va.
ovidiu: In cazul fundasilor aptitudinea de cap se antreneaza mai rapid decat cea de deposedare.De exemplu eu am observat la fundasii mei ca un fundas mai inalt (200 cm) se antreneaza mai rapid la cap (17.2) decat un fundas mai scund (184 cm) (15.9), desi cel de-al doilea are un an mai mult antrenament. La atacanti nu bag deloc in seama aptitudinea de pase decat daca dau multi bani pe un atacant si atunci il vreau cat mai complet. In tactica mea incerc intotdeauna sa am cat mai multi jucatori cu cap bun!

rd210275: Conditia
Jucatorii cu conditia sub 100% vor juca mai slab.
Comentariu: e simplu, un meci important trebuie pregatit din timp si jucatorii titulari odihniti.
ovidiu: Aici stamina la maxim un centru medical cat mai mare si mai putine jocuri cheie (despre setarile jocului am discutat editia trecuta).

rd210275: Forma
Forma jucatorilor este importanta. Un jucator chiar bun, care este iesit din forma, poate juca mai rau decat unul mediocru in forma... Dar in joc, toate numerele sunt rotunjite in jos. Deci chiar daca apare cu forma 2, el de fapt poate sa fie 2,99.
Comentariu: forma este esentiala. Practic forma este aproape multiplicator: un jucator in forma 9-10 de valoare 3m joaca mai bine decat unul de valoare 7m dar cu forma 2.
ovidiu: Un exemplu perfect este Robert Berceanu la campionatul mondial din sezonul 29. Desi nu mai era in primii 5 cei mai buni fundasi romani la acea vreme, forma excelenta (intre 8 si 10 in fiecare saptamana) pe care a avut-o m-a facut sa il joc in fiecare meci. De altfel in analiza facuta atunci aici (https://faro.forumgratuit.ro/t199p50-campionatul-mondial-sezon-29) l-am numit jucatorul campionatului mondial. De altfel o forma buna combinata cu o experienta mare sunt aur curat la un jucator.

rd210275: Experienta
Experienta are o influenta similara cu forma.
Comentariu: interesant, deci jucati titulari doar cu dinozauri.
ovidiu: Pai ca sa faci performanta trebuie sa ai o echipa cu o medie de peste 28 de ani. Din pacate ce nu imi este mie clar este modul in care se acorda experienta. Nu scrie nicaieri cata experienta primesc jucatorii la un meci de campionat/cupa/cupa europeana/amical/nationala. De obicei juniorii foarte talentati incerc sa ii joc in 4 meciuri pe saptamana (liga/cupa europeana/amical/cupa) si daca sunt de nationala il joaca si pe al 5-lea.

rd210275: Antrenament
Doar ultimul meci jucat are importanta in antrenament.
Daca intr-un meci o echipa are mai putin de 11 jucatori la inceputul meciului, toti jucatorii din acel meci se antreneaza foarte putin.
Comentariu Regula simpla: setati echipa completa. Mereu. Nu stii daca mai joci pana la antrenament..
ovidiu: Sincer eu stiu ca trebuie sa joace cel putin un minut pe saptamana. De exemplu iau cazul echipei mele unde cei mai buni 11 jucatori joaca duminica in campionat si joia in cupa.Sa zicem ca meciul de duminica il joaca complet si in cupa poate din cauza oboselii in loc de 11 jucatori am 10. Asta inseamna ca meciul de duminica nu mai conteaza? Sincer nu cred ca a inclus Axiss astfel de detalii fine in scriptul jocului.

rd210275: Pe la 30 de ani, toti jucatorii incep sa isi piarda abilitatile. Pentru portari, fundasi si extreme defensive, aceasta perioada incepe mai tarziu, pentru ceilalti jucatori mai devreme.
Comentariu: sa cumparati un atacant batran e mai putin rentabil decat un fundas batran.
Ovidiu: Eu la inceputul fiecarui sezon imi fac printuri cu calitatile jucatorilor si la sfarsitul sezonului urmaresc cat au crescut/scazut.Am observat ca mijllocasii si atacantii scad cam intre un punct si un punct si ceva pe sezon si celelalte compartimente pana intr-un punct. In principiu daca cumpar un jucator batran urmaresc sa aiba experienta cat mai mare si cat mai multe puncte la calitatile principale. Daca iau un jucator peste 30 de ani care nu e un superstar, e clar ca il iau ca pe o solutie temporara si atunci incerc sa obtin cat mai mult de la el (experienta,forma, ceva calitati bune)




Analiza statistica Liga 1
RETROSPECTIVA SEZONULUI 34

Putem afirma cu certitudine că această ediţie a fost câştigată clar şi pe merit de Inter Sibiu, ceea ce demonstrează, dacă mai era nevoie, că Ovidiu a format cea mai putenică echipă din era ,,modernă” a FA, dominând autoritar ultimele 4 sezoane, cele 3 titluri de campion şi o cupă a României stând mărturie. Doar atât mai putem adauga: felicitări !
Campioana din sezonul trecut Sport Club Zulmde nu a reuşit să menţină ritmul impus de Inter, terminând în final pe locul secund.
Dispută interesantă am avut pentru ultimul loc de pe podium, cele 3 echipe angrenate Man Udt, FC Dinamo Falticeni şi FC Arges Pitesti luptând până în ultima etapă, lozul câştigător fiind tras de Litalgion.
Suspans a fost şi pentru ultimul loc salvator între Poli Timisoara 1921 şi Victoriei Tandarei, câştig de cauză având cei de la Poli. Altfel, la retrogradare lucrurile au fost destul de clare, Quantum Galati a pierdut contactul cu celelalte echipe de la începutul sezonului, iar Real Madrid CF ESP şi Los Magnificos cu câteva etape înainte de final. Celor 4 echipe care au retrogradat le dorim întoarcere rapidă în liga 1.
Nou-promovatele: PC 37991 (fostă Looser Fc ), Gasca Nebuna, Olimpia Bocsig şi DANFC nu numai că sunt obişnuite cu atmosfera din Liga 1, dar unele au şi performanţe notabile.
Indiferent de poziţiile ocupate în clasament, de loturile avute la dispoziţie şi în acest sezon au fost meciuri spectaculoase, cu goluri multe şi răsturnări de scor care au mulţumit spectatorii şi din când în când ,,pretenţioşii” manageri, din acest motiv.....trecem la statistică:
• în cele 90 de meciuri jucate s-au înscris 318 goluri, media fiind de 3,53 goluri pe meci; comparaţie cu sezonul trecut: suntem pe aproape, cu 6 goluri mai putin;
• din cele 318 goluri, 114 goluri (35,85% - un procent foarte mare) au fost înscrise cu lovitură de cap şi 8 goluri (2,52%) din lovitură de la 11 m. Ca şi picanterie în meciul Inter Sibiu -Quantum Galati 5 - 0 (etapa 11) toate cele 5 goluri au fost marcate cu lovitura de cap, iar în meciul Quantum Galati - Sport Club Zulmde 1 - 4 (etapa 12) toate cele 4 goluri ale echipei
Continuare din pagina 1
Analiza statistica Liga 1 - continuare
...vizitatoare au fost marcate tot cu lovitura de cap.
comparaţie cu sezonul trecut: cu 3 goluri în plus înscrise cu lovitură de cap şi........surpriză tot atâtea goluri de la 11 m.
• primulprimul gol din lovitură de la 11 m a fost înscris în etapa 2: Svatopluk Horyna - min 83 (Poli Timisoara 1921). Mergând mai departe cu acelaşi ,, punct cu var” echipa care a transformat cele mai multe penalty-uri (3 la număr) este echipa surpriză din acest campionat Man Utd, două dintre ele fiind marcate în etapa 15.
comparaţie cu sezonul trecut: primul penalty a sosit cu o etapă mai devreme, iar ca număr de penaly-uri transformate din nou egalitate.
• gazdele au obţinut 57 de victorii (63,33%), echipele oaspete au plecat victorioase în 19 jocuri (21,11%) şi doar 14 jocuri (15,56%) s-au încheiat la egalitate;
comparaţie cu sezonul trecut: oaspeţii au câştigat mult mai puţine partide, avantajul de 5% dat de arbitrii a crescut vizibil.
• din păcate avem o neprezentare: Victoria Tandarei (etapa 12)
• cele mai multe goluri într-un meci (8 la număr) s-a marcat în meciul FC Arges Pitesti - Quantum Galati 6 - 2 (etapa 3)
comparaţie cu sezonul trecut: prin apropiere, cu un gol mai puţin.
• faţă de sezonul trecut acum am avut 3 meciuri încheiate fără gol: Los Magnificos- FC Arges Pitesti 0 – 0 (etapa 5) ; Quantum Galati - Poli Timisoara 1921 0 – 0 (etapa 6) şi FC Arges Pitesti - Man Utd 0 – 0 (etapa 17);
• ea mai mare diferenţa de scor (5 goluri) s-a înregistrat în mai multe meciuri
comparaţie cu sezonul trecut: cu 2 goluri mai puţin, deci meciuri mai echilibrate
• cel mai rapid gol s-a marcat în .......minutul 1 Smile şi avem 3 marcatori: Petricã Roşu (Inter Sibiu) în meciul Inter Sibiu -Los Magnificos 6 - 1 (etapa 6); Liviu Boldor (FC Dinamo Falticeni) în meciul FC Dinamo Falticeni-Quantum Galati 4 - 1 (etapa 15) şi Aurelian Prunaru (Sport Club Zulmde) în meciul Real Madrid CF ESP - Sport Club Zulmde 1 - 5 (etapa 16)
comparaţie cu sezonul trecut: acelaşi minut 1 şi acelasi număr de marcatori.
• cele mai multe goluri marcate de un jucător într-un meci (3 goluri): Pompiliu Negru (FC Arges Pitesti)-etapa 3; Samuli Valtamo (FC Dinamo Falticeni)- etapa 8; Sebastian Jakoktochce (Inter Sibiu)- etapa 11; Dragos Bãnica (Sport Club Zulmde) -etapa 12; Mihail Văjeu (FC Dinamo Falticeni)-etapa 13; Miloš Honner (Poli Timisoara 1921)-etapa 13; Octavian Brãtianu (Los Magnificos) -etapa 13; Bertalan Madaras( Inter Sibiu) -etapa 18
comparaţie cu sezonul trecut: acelaşi număr de goluri, dar marcatori mai mulţi. De remarcat că nici un jucător nu a marcat în 2 meciuri, iar în etapa 13 avem 3 jucători.
• în cele 89 de meciuri jucate, s-au contabilizat 1149 ocazii de gol (gazdele 609 / oaspeţii 540), media fiind deci de aproximativ 12,76 ocazii / meci.
Nota: avem 3 meciuri cu cele mai multe ocazii de gol (22): FC Arges Pitesti - Quantum Galati 6 - 2 (etapa 3) împărţite 12 la 10; FC Arges Pitesti - FC Dinamo Falticeni 4-1(etapa 6) împărţite 10 la 12 şi Los Magnificos - FC Dinamo Falticeni 2-5 (etapa 7) împărţite 12 la 10
Notăm de asemenea: avem 2 meciuri cu cele mai puţine ocazii de gol (6): FC Arges Pitesti - Man Utd 0 – 0 (etapa 17) şi Quantum Galati - Los Magnificos 0 – 2 (etapa 18) în ambele jocuri ocaziile au fost împărţite în mod egal 3 la 3.
comparaţie cu sezonul trecut: mai multe ocazii atât la gazde cât şi la oaspeţi. Remarcăm că FC Arges Pitesti se regăşte şi la statistica cu ocazii (mai puţin cu unul ca în sezonul precedent) cât şi la cea fără ocazii (cu unul mai mult decât în precedentul). Se remarcă şi faptul că spre sfârşitul sezonului echipele s-au baricadat având ca obiectiv punctele puse în joc, meciurile cu ocaziile de gol puţine având loc în ultimele 2 etape.
• au fost meciurile disputate, dar s-a întrecut limita regulamentului în foarte multe situaţii, astfel arbitrii au acordat 323 cartonaşe galbene (sezonul trecut 292) şi 15 cartonaşe roşii (sezonul trecut 7). Ori jucătorii au jucat mai dur, ori arbitrajele au fost mai exigente (facem cercetări). Un număr de 14 jucători au părăsit terenul de joc din cauza accidentărilor. Remarcăm aici că primul cartonaş roşu a fost acordat în etapa 2, iar FC Dinamo Falticeni a ,,colecţionat” 4 cartonaşe roşii!!!
• goluri rapide, meciuri spectaculoase, jucători extraordinari, toate astea în prezenţa unui public numeros. Podiumul spectatorilor se prezintă astfel: 74.953 la meciul Quantum Galati - Poli Timisoara 1921 (etapa 6), 71.000 la meciul Quantum Galati - Victoria Tandarei (etapa 2) şi 71.000 la meciul Quantum Galati - FC Dinamo Falticeni (etapa 4).
comparaţie cu sezonul trecut: spectatori mult mai muţi la toate cele trei jocuri de pe podium. Surpriza este că tot podiumul este ocupat de fanii unei echipe care a retrogradat. Merită aprecierea noastră!!!!
După un sezon încheiat, obligatoriu se acumulează puncte în clasamentul all-time al Ligii, deci upgrade (inclusiv sez. 34):

Locul 1 – BTA = 685 puncte
Locul 2 – Banditii = 545 puncte
Locul 3 – Harciogii Mustaciosi = 438 puncte
Locul 4 – Poli Timisoara 1921 = 429 puncte
Locul 5 – Inter Sibiu = 330 puncte
.........
Locul 7 – Olimpia Bocsig = 308 puncte
.........
Locul 12 – FC Arges Pitesti = 202 puncte
Locul 13 – Sport Club Zulmde = 196 puncte
…….
Locul 15 – PC 37991 (fostă Looser Fc ) = 175 puncte
.........

Locul 17 - Real Madrid CF ESP = 152 puncte
Locul 18 - FC Dinamo Falticeni = 138 puncte
Locul 19 – DANFC = 132 puncte
.........
Locul 23 – Victoria Tandarei = 106 puncte
.........
Locul 29 – Man Utd = 87 puncte
..........
Locul 34 – Los Magnificos = 50 puncte
...........
Locul 36 – Gasca Nebuna = 46 puncte
..........
Locul 67 – Quantum Galati = 2 puncte

Notă: au fost trecute în acest clasament echipele de pe podium, echipele actuale din liga 1 şi echipele care au punctat în sezonul trecut.
Un lucru este cert, rămânem în sezonul 35 cu un total de 67 de echipe participante în istoria Ligii 1.

Alexandria, 21.08.2016
By Mike


_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  rd210275 Mier Oct 05, 2016 1:00 pm

Analiza echipe nationale Romania – sezonul 34

Romania U-19
Grupa E
Echipă MJ V E Î D P Pct Puterea echipei
1. Romania U-19 3 2 1 0 5 1 7 27.6 46-15-10
2. Polonia U-19 3 1 2 0 3 1 5 31.9 24-27-38
3. Egipt U-19 3 1 0 2 2 5 3 19.8 19-20-15
4. Lituania U-19 3 0 1 2 0 3 1 25.2 34-26-7
14.05. 21:00 Romania U-19 - Egipt U-19 3 - 0
14.05. 21:00 Polonia U-19 - Lituania U-19 0 - 0
07.05. 21:00 Lituania U-19 - Egipt U-19 0 - 2
07.05. 21:00 Polonia U-19 - Romania U-19 1 - 1
30.04. 21:00 Egipt U-19 - Polonia U-19 0 - 2
30.04. 21:00 Lituania U-19 - Romania U-19 0 - 1

In faza grupelor, echipa noastra reuseste sa se claseze prima, in fata favorite Polonia, dupa ce reuseste doua victorii si un egal.
Echipa Romaniei se pregatea pentru fazele eliminatorii ale turneului:
11.06. 21:00 (Final) Ucraina U-19 - Romania U-19 1 - 2
11.06. 21:00 (Meci locul 3) Iran U-19 - Olanda U-19 3 - 2
04.06. 21:00 (1/2) Romania U-19 - Iran U-19 3 - 1
28.05. 21:00 (1/4) Danemarca U-19 - Romania U-19 0 - 3
21.05. 21:00 (1/Cool Romania U-19 - Serbia U-19 3 - 1

Astfel, in optima, echipei U-19 ii era harazit sa intalneasca, asemenea surorii mai mari de la U-22, echipa Serbiei. Ai nostri erau favoriti avand in vedere valoarea, iar meciul a fost la discretia noastra, dominand atat teritorial cat si la numar de ocazii.

In sferturi, Romania U-19 intalnea Danemarca, echipa care se calificase surprinzator si la limita din faza grupelor in fata mult mai puternicei Finlande, iar in optimi trecuse la limita de Norvegia. Romania avea un fata un adversar inferior valoric Serbiei, insa, avand in vedere faza avansata a Campionatulu Mondial, presiunea isi spunea cuvantul si orice se putea intampla. Insa, multumita staff-ului tehnic care are o experienta notabila si a stiut sa gestioneze momentul, echipa noastra trecea la pas cu un categoric si fara drept de apel 3-0.

Urmau semifinalele. De acum incepea, cu adevarat, greul. Romania intalnea redutabila echipa a Iranului. Meciul este foarte echilibrat, ocaziile se succeda la ambele porti. Romania deschide scorul si intram la cabine cu un avantaj minim. Staff-ul nostrum duce o munca titanica in vestiare incercand sa-I mentina pe baieti conectati 100% la importanta meciului. Insa, in min.77 suntem egalati cu un gol norocos, iar presiunea psihologica ce atarna pe umerii baietilor nostri atinge cote de neimaginat.
Baietii se aduna si incep asalturile asupra portii adverse. Astfel, adversarii nu se mai apropie de poarta noastra, iar prin mijlocasul ce apartine clubului antrenorului principal al echipei U-19 (rd210275) Pamfil Tassati ne deprindem la doua goluri in minutele 82 respectiv 90. Ai nostri mergeau in marea finala unde urma sa intalnim Ucraina.
Va veti intreba ce s-a intamplat cu numele grele. Numele grele s-au “pierdut” pe drum, dupa cum urmeaza: Polonia in optima in fata Iranului, Ungaria tot in optima in fata Cehiei, iar Cehia in sferturi in fata Ucrainei.
Finala: cel mai greu lucru a fost mobilizarea baietilor in fata unu adversary inferior ca si valoare, insa care-si dovedise valoarea prin parcursul avut pana in finala. Deschidem scorul repede, in minutul 7, insa ne vedem egalati la fel de rapid, dupa numai doua minute, la o greseala in lant a apararii noastre… cele doua echipe joaca prudent, fapt ce a dus ca pana la pauza sa mai avem cate o ocazie la fiecare poarta. Dupa pauza, baietii nostri ies mai motivate si incep sa preseze. Moise Voica reusest dubla in minutul 65, iar Romania revenea in avantaj. Ai nostril primesc indicatii de pe margine sa inchida jocul, adversarii se arunca in sarje spre poartea noastra, insa jocul apararii noastre este perfect si reusim sa ne inchidem ermetic. Minutul 90, se aude fluierul de final. <<Victorieeeeeee!!!! Suntem Campioni Mondiali… Felicitari baieti! Felicitari staff-ului tehnic! Felicitari tuturor managerilor care au avut jucatori selectionati la echipa U-19. Suntem Finalisti>> Smile)

Romania U-22
SezonulGrupa F
Echipă MJ V E Î D P Pct Puterea echipei
1. Romania U-22 3 3 0 0 8 1 9 41.2 32-32-52
2. Australia U-22 3 2 0 1 4 2 6 32.6 31-28-31
3. Ucraina U-22 3 1 0 2 5 6 3 35.3 31-39-29
4. Moldova U-22 3 0 0 3 3 11 0 33.8 23-20-52
14.05. 21:00 Moldova U-22 - Australia U-22 1 - 3
14.05. 21:00 Romania U-22 - Ucraina U-22 3 - 1
07.05. 21:00 Moldova U-22 - Romania U-22 0 - 4
07.05. 21:00 Australia U-22 - Ucraina U-22 1 - 0
30.04. 21:00 Ucraina U-22 - Moldova U-22 4 - 2
30.04. 21:00 Australia U-22 - Romania U-22 0 - 1

In faza grupelor, nationala mijlocie a defilat, obtinand trei victorii din tot atatea partide, inscriind 8 goluri si primind numai unul. Fiind si favorita certa a grupei, echipa Romaniei s-a calificat in faza urmatoare fara emotii.
De acum urmau partidele cu adevarat importante:
11.06. 21:00 (Final) Polonia U-22 - Cehia U-22 2 - 3
11.06. 21:00 (Meci pentru locul 3) India U-22 - Olanda U-22 3 - 1
21.05. 21:00 (1/Cool Romania U-22 - Serbia U-22 0 - 1

In faza optimilor, Romania intalnea Serbia, o echipa comparabila valoric, ce adoptase in grupe tactici defensive prin care au surprins inclusive puternica echipa a Ungariei pe care o infransese cu un nevorosimil 3-1. Asa ca staff-ul nostru ethnic (adica eu Smile)) a abordat partida destul de prudent. Fiind un meci intre doua echipe care se inchideau, ocaziile de poarta au fost putine si s-au impartit in mod egal la ambele porti. Insa, in minutul 70, Serbia reuseste sa inscrie. Ai nostril au mai avut o tresarire de orgoliu, insa, in urma 90 de minute regulamentare, Romania se oprea in faza optimilor.
In faza urmatoare, Serbia este infranta greu de Cehia cea care avea sa devina noua campioana mondiala. Polonia castiga arginutl, iar surpriza acestei editii de campionat mondila o reprezinta India care reuseste sa cucereasca bronzul.

Romania
Turneu de calificare Romania – S34
Grupa B
Echipă MJ V E Î D P Pct Puterea echipei
1. Cehia 12 9 1 2 38 13 28 98 61-58-161
2. Romania 12 9 1 2 44 21 28 88.4 51-81-122
3. Muntenegru 12 8 1 3 28 15 25 83.6 133-61-28
4. Insulele Feroe 12 7 1 4 26 21 22 73.6 63-74-70
5. Albania 12 3 1 8 21 26 10 73.5 66-71-70
6. Chile 12 3 1 8 16 26 10 61.7 89-36-41
7. Afghanistan 12 0 0 12 2 53 0 25.5 28-18-23
03.05.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Chile - Romania 1 - 2
10.05.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Romania - Muntenegru 3 - 4
17.05.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Afghanistan - Romania 0 - 5
24.05.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Romania - Albania 6 - 3
31.05.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Romania - Insulele Feroe 6 - 2
07.06.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Cehia - Romania 4 - 2
21.06.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Romania - Chile 5 - 1
28.06.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Muntenegru - Romania 2 - 3
05.07.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Romania - Afghanistan 5 - 1
12.07.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Albania - Romania 0 - 3
19.07.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Insulele Feroe - Romania 1 - 1
26.07.2016 21:00 Calificari Campionatul Mondial Romania - Cehia 3 - 2

Echipa Romaniei s-a calificat fara emotii la campionatul mondial, terminand grupa pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu favorite – Cehia – insa departajata de golaveraj (+23 fata de cehi care au avut +25). Echipa noastra a excelat la capitolul atac avand cel mai mare numar de goluri inscrise (44), insa am primit destule goluri, 21, asemenea Insulelor Feroe. Am repurtat noua victorii, dintre care cea mai importanta a fost cea din ultimul meci al grupei in fata Cehiei, un egal in deplasare la Insulele Feroe si doua infrangeri: turul din Cehia respective acasa in fata Muntenegrului. O grupa care s-a terminat in ordinea scontata dupa valoarea echipelor, Romania a obtinut calificarea la pas si le uram colegilor nostril mult success la Campionatul Mondial care tocmai a inceput.

METALL

Turneul Final Euro 2016

Timp de o luna, intre 10 iunie si 10 iulie 2016, am asistat la desfasurarea celei de-a-XV- a editii a Campionatului European de Fotbal. Turneul final, desfasurat in Franta, a adus la start un numar record de echipe participante, 24, Romania fiind una dintre echipele calificate.
Aflata intr-o grupa din care mai faceau parte Albania, Elvetia si Franta, echipa antrenata de “tata Puiu “, spera la o calificare in optimile de finala. Calculele erau simple, infrangerea logica cu echipa gazda Franta, egal cu Elvetia si 3 puncte cu Albania. Din pacate insa pronosticurile au fost corecte doar pentru primele doua intalniri, infrangerea din meciul de deschidere cu Franta ( 2-1, goluri Giroud  57' si Payet 89', respectiv Stancu  65' ) si egalul cu Elvetia ( 1-1, goluri Stancu 18' pentru Romania si Mehmedi  57' pentru Elvetia ). A venit insa meciul cu Albania, aflata in premiera la un turneu final si pe fondul unui joc prost facut de nationala tricolora a venit infrangerea cu scorul de 0-1 ( gol Sadiku 43’ ) si implicit iesirea prematura din competitie.
Pe marginea acestui turneu final s-a discutat foarte mult, ca nationala a jucat extraordinar in meciul cu Franta, ca meritam macar un egal, ca in meciul cu Elvetia nu am jucat la adevaratul potential si am preferat sa aparam un punct care coroborat cu victoria contra Albaniei ne-ar fi adus calificarea... Ar trebui sa ne raportam la aria de selectie a nationalei, la falimentarul campionat intern, unde echipele cu traditie dispar una dupa alta locul lor fiind luate de echipe satesti, gen Voluntari si Chiajna, sau de clone gen Timisoara, Craiova sau Iasi. Sau sa realizam ca transferam jucatori doar la echipe mediocre din Asia, la echipe minuscule din Turcia, Croatia sau Rusia, sau in ligile inferioare din Germania sau Spania. Si de cele mai multe ori titularii de drept ai nationalei sunt rezerve de lux la echipele de club.
E de bun augur numirea la nationala a noului antrenor, germanul Daum, care e clar ca poate aduce un plus fata de Iordanescu si ne poate califica la Campionatul Modial din 2018, ce va avea loc in Rusia?. Cu toate ca Daum nu a mai antrenat la un nivel inalt in ultimii patru- cinci ani, ultimul sau trofeu fiind supercupa Turciei castigata cu Fenerbahce in 2009.
In viitoarele preliminarii care vor incepe pe 4 septembrie, vom fi in grupa cu Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia si Kazahstan. Si primii doi adversari din cei enumerati mai sus nu sunt deloc usori, ne amintim cu totii de acel 2-5 contra Danemarcei din preliminariile Euro 2004 iar recent am vazut forma buna a Poloniei care la C.E. din Franta a fost cu greu rapusa la penalty-uri, in sferturile de finala, de Portugalia, nimeni alta decat castigatoarea trofeului. Nu trebuie neglijati nici muntenegrenii, in timp ce Armenia si Kazahstan par victime

sigure, prin prisma rezultatelor din calificarile anterioare cand au strans putine puncte si nu au impresionat.
Revenind la turneul final al C.E. 2016, nu pot sa nu remarc castigatoarea turneului, Portugalia, reprezentata unui fotbal cu traditiei atat la nivelul nationalei dar mai ales a cluburilor de fotbal, mai mereu prezenta in fazele superioare ale C.E., dar care nu reusise vreodata sa castige titlul suprem. Si ce fotbalisti a dat Portugalia de-a lungul timpului...Eusebio, Figo, Quaresma, Nani, Jorge Costa, Carvalho, Pauleta sau Cristiano Ronaldo...In finala disputata in fata a peste 75000 de spectatori pe Stade De France, Portugalia s-a impus in fata tarii gazda, Franta, cu scorul de 1-0 gratie golului inscris de Eder in minutul 109.
Noi ramanem deocamdata cu bucuria partiparii la un turneu final dupa multi ani de asteptari, cu liga lui Gino despre care voi incerca sa scriu cateva randuri intr-un articol viitor, cu nea Jiji si “talentatii” jucatori de fotbal, dornici de bani multi dar mai putin de performanta. Iar viitorul nu se anunta prea bun daca tinem cont de ultimele rezultate obtinute de reprezentantele noastre in competitiile europene inter- cluburi.
Coolyman




Jurnalul Cupei
Sezon 34
Buna ziua stimabililor (va știți voi, cei 7-8 care citim ziarul). Cam greu să ne revenim după concedii, dar sa încercam totuși, nu de alta dar multe sezoane se astern în fata noastră, avem meciuri de jucat, naționale de încurajat și, eventual, în caz ca exista unanimitate, să ne asiguram ca nimeni nu face eventul Smile
Acum serios, dacă nici sezonul asta Ovidiu nu face naibii eventul, ii dam lui Mike o damigeana de zaibar sa îl facă el, prea stăm de ceva timp în suspans. Și nu știu de voi, dar eu unul de abia aștept sa trecem peste aceasta piatra de hotar ca sa tip ca nu-i corect și ca n-am fost lăsat să mă pregatesc Smile. Bun, dar haideți sa vedem cum au arătat meciurile în sezonul trecut al Cupei.
Runda 1/128 a adus ceva surprize: taurii negrii au fost eliminati datorită neprezentarii. POLI1921, Vulturii Lugoj si Rocar Bucuresti pierd după meciuri disputate, factorul decisiv în eliminare fiind faptul ca au jucat cu echipa a doua. Ca sa spun așa, în dulcea limba fotbalistica, adversarii și-au dorit mai mult victoria. Ca divaghez, cât de idioata e expresia asta, cine doamne iarta-ma intra pe teren ca să piardă, mai exact nu își dorește victoria? Nu vorbesc de meciurile castigate cu valiza totuși, am o etate, chiar naiv nu-s. Din runda 1/128 ar fi de menționat doar eliminarea lui Real Madrid CF ESP. Dar atât, doar o mentiune, nu de alta dar e mai greu sa câștigi ceva când jucătorii tăi în loc să fie pe teren, probabil ca erau deja în vacanța pe insoritele plaje din Cricova.
Runda 1/32 este surprinzatoare. FC Dinamo Falticeni, Gasca Nebuna și AC MMB își iau la revedere de la competiție. Fălticeniul pierde nemeritat la penaltiuri, chiar dacă a dominat tot meciul. Poate a fost și vina tacticii defensive, dar am o crunta banuiala ca de fapt a fost motorul de joc. Gasca și AC MMB s-au luptat de la egal la egal cu echipe din esaloanele inferioare însă au cedat în final. Surprinzător este scorul cu care a pierdut AC MMB, respectiv 5-1, deși a avut ocazii mai multe, tactica ofensiva folosită s-a întors împotriva lor.
Sarim peste 1/16 în care nu s-a întâmplat nimic notabil și ajungem la optimi, în care avem MAREA surpriza – eliminarea lui Inter Sibiu cu 3-1 de către Real Madrid Quintero. O prima repriza terminata la egalitate, cu mentiunea unui penalti ratat de Inter, însă o repriza a doua catastrofala. Deși introduce în teren 3 titulari, Interul incaseaza doua goluri pe final de meci și Realul câștiga.
De asemenea sa notam eliminarea lui Man Utd cu 3-1 de către colegii de liga, Olimpia Bocsig. După 90 de minute meciul era egal, Olimpia având chiar un jucător eliminat în minutul 89. Pentru Man Utd, chiar dacă a introdus trei titulari, a venit dezastrul din prelungiri, când Olimpia inscrie de doua ori, unul din goluri fiind un penalti.
Note to self – dacă bagi 3 titulari în repriza a doua pierzi cu 3-1 garantat Smile

Sferturile
FC Arges Pitesti (I. 1) Real Madrid Quintero (II. 1) 2 - 1
Sport Club Zulmde (I. 1) CSMS Iasi (II. 1) 4 - 1
Vointa Macea (II. 4) DANFC (I. 1) 2 - 1
Lupii Negri Galsa (II. 1) Olimpia Bocsig (I. 1) 3 - 1

Meciurile Argesului și al lui Zulmde fără istoric, favoritii se impun fără mari probleme. De menționat ca Zulmde rămâne fără atacantul vedeta datorită unei accidentari. Victorii meritate ale Voinței și Lupilor.

Semifinale
Vointa Macea (II. 4) FC Arges Pitesti (I. 1) 2 - 1
Sport Club Zulmde (I. 1) Lupii Negri Galsa (II. 1) 1 - 0

Deși egali după 90 de minute, Voința se impune meritat, compartimentele ofensive fiind peste Arges, ceea ce s-a văzut și în ocaziile avute: 10-5
La Zulmde. Un meci decis în minutul 2 când s-a marcat singurul gol, restul meciului fiind o lupta de uzura intre cele doua echipe, chiar dacă ratingurile scoase (65,8 Zulmde respectiv 46 Lupii Negri Galsa) ar fi dat de banuit ca favoritii se vor impune ușor. Nu a fost cazul, băieții lui Radu i-au făcut sa muncească serios.

Finala
Vointa Macea (II. 4) Sport Club Zulmde (I. 1) 0 - 1

Meci fără istoric, am avut doar trei!!! ocazii de gol. Nu știu dacă a mai fost vreo finala așa de saraca în ocazii, dar părerea mea e ca ar intra în Hall of Fame la statistici. Adică la lipsa statisticilor. Mike, ai legătura.

31 august 2016 a.d. Lucian, mai cunoscut international ca Litalgion

_________________
Free Gigi... for good
Radu D. - Manager Lupii Negri Galsa
Team ID 37701
rd210275
rd210275
Admin

Mesaje : 4402
Data de inscriere : 09/09/2012
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti

https://faro.forumgratuit.ro

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re...

Mesaj  Coolyman Joi Oct 06, 2016 3:56 am

Bravo, o editie reusita, felicitari tuturor!
Coolyman
Coolyman

Mesaje : 1234
Data de inscriere : 13/11/2012
Localizare : Suceava

Sus In jos

FARO - ZIARUL - Pagina 3 Empty Re: FARO - ZIARUL

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum